Önskelista: Macadamia Deep Repair Masque

Till Vänster: Macadamia masque 500ml. Till Höger: Macadamia masque 30ml.
Macadamia Deep Repair Masque är en återuppbyggande hårmask som ger torrt, skadat hår nytt liv. En kraftfull kombination av macadamiaolja och arganolja ihop med tea treeolja, kamomillolja, aloe vera och algextrakt återuppbygger och tillför håret en nyvunnen glans. Håret får nytt liv med förbättrad elasticitet och glans och en intensiv "närings-boost".
Jag personligen har ju inte torrt och skadat hår men jag har velat köpa en hårinpackning att använda ibland och denna har fått väldigt bra recensioner.
-
Jag har tänkt köpa testern på 30ml för att just testa den först. Denna kostar 35kr medan den stora fröpackningen på 500ml kostar 380kronor. Vilket är ett väldigt saftigt pris, så det gäller att veta vad man köper, det är därför jag isåfall ska testa den lite innan jag köper den stora. Resension kommer.


Önskelista: Drip Dry från O.P.I

"O.P.I - Drip Dry"
Detta är en produkt som jag har fått höra supermånga och bra recensioner på! Det är en olja som man applicerar på naglarna efter nagellack och topplack för att det ska torka snabbare. "Och det fungerar verkligen" skriver många oberoende bloggare.
Ska verkligen ta och köpa denna och sedan göra en recension på den för att se om den verkligen gör sitt jobb!
Denna helt underbara produkt kostar 220 kr för 9ml på "kicks.se". Vilket jag tycker verkar ganska dyrt men om det fungerar.. ja ni vet, tid är pengar så man kanske tjänar på det i längden ;)
-
Skulle även gärna kombinera denna produkt med...
..."O.P.I - Top Coat Nail Polish"
Detta är ett genomskinligt nagellack som man använder som "top coat" altså man applicerar detta ovanpå det varnliga naggellacket för att undvika repor och hack i det färgade nagellacket och för att det ska hålla längre.
Detta kostar 150 kr för 15ml på "kicks.se"

Min hud-rengörnings rutin

Nu tänkte jag berätta för er lite om "Min Hud-Rengörnings Rutin".
Detta gör jag varje/varannan kväll beroende på tid och ifall jag har smink eller inte.
-
Först börjar jag med att rengöra mitt ansikte från smink, hudkräm och andra produktrester. Till detta använder jag min tester på 20ml av en rengörnings-creme från "Bioterm".. (kommer verkligen att köpa den riktiga produkten när min tester har tagit slut!)
Biosource Creme Mousse (för normal/blandad hud)
tester:
Detta är den absolut bästa rengötnings moussen som jag någonsin har prövat.
Den löser upp makeup och andra orenheter direkt och är både snabbt och skonsam mot din och min hud.
Applicera ungefär en mängd lika stor som en mindre pärla i din hand och smörj sedan in ditt ansikte med den. Fokusera på de områden där du har smink. Skölj. När du har sköljt bort moussen från ansiktet så känner man hur huden blivit ren, återfuktad och fått en underbart fräsh lyster. Det är en helt underbar känsla.
Den kostar 145sek för 150ml på "Kicks".
-
Bra och Dåligt
+ Den fungerar verkligen och man får super-ren och lysande hud.
+ Tar ungefär bara 1 minut att skrubba in huden och sen är det bara att sköja av direkt efter.
- Den är ganska dyr men den räcker länge.
-
Köpa Igen?
Absolut!
-
Efter sminkrengörningen använder jag en rengörning mot orenheter i huden, såsom finnar och porer. Till detta använder jag en face wash från Aco.
"Aco Spotless Daily Face Wash"
"Aco Spotless Daily Face Wash" är en rengörnings tvål för ansikter. Man smörjer bara in ansiktet och väntar ungefär en halv minut sedan sköljer man av den. Den kostar 62 kr för 200ml.
Bra och Dåligt
+ Bra pris.
+ Lättåtkomlig, finns på nästan alla Apotek.
+ Fungerar verkligen! jag har aldrig några finnar.
- Den är väldigt löddrig så det kan vara svårt att andas när man tvättar bort tvålen. Speciellt ifall man har smörjt in mycket vid näsvingarna. Så ta ett djupt andetag före wash ;)
- Väldigt löddrig och svår att få bort exakt överallt. Mitt bästa tips är att 1. tvätta bort tvålen, torka ansiktet med en ren handuk genom duttande rörelser (obs. endast ena sidan för att undvika att behöva ta en ny handduk efter steg 2). 2. Tvätta av ansiktet en andra gång, fokusera på ställen som känns stela och som det känns som att det finns tvålrester kvar på. Torka sedan av ansiktet men andra sidan av handduken.
Köpa Igen?
Japp, den funkar helt utmärkt och är billig. Köper den isåfall i kombination med "Aco Spotless Daily Moisturiser".
"Aco Spotless Daily Moisturiser"
"Aco Spotless Daily Moisturiser" är en återfuktande kräm som man smörjer in ansiktet med efter användningen av "Aco Spotless Daily Face Wash". Den återfuktar huden och lämnar den med en matt, årerfuktad och fräsh kännsla. Den kostar 62 kr för 60ml.
Bra och Dåligt
+ Den gör vad den säger att den ska göra.
+ Bra pris.
+ Samma som med "Aco Spotless Daily Face Wash", den är lättåtkomlig, finns på nästan alla Apotek.
- Det tar en liten stund innan den torkar in, iallafall på min hud.. Men det är verkligen värt väntan för den gör sitt jobb utmärkt.
Köpa Igen?
Ja, den funkar ju som den ska och den är billig. Kanske får lust att testa någon annan bara för att jämföra, men annars är denna helt perfecto!

Justin Biebers Parfym "Someday"

Someday The Parfume, By Justin Bieber
Har någon köpt Justin Biebers parfym? "Someday" har just kommit till "kicks". Den kostar 339kr per 30ml och 449 per 50ml. Vilket jag tycker är ganska dyrt, men dom måste tjäna bra på det eftersom Justin har många fans som köper hans doft oavsett vad den kostar..
-
Lukt
Den ska ha...
...toppnoter av: Mandariner, Päron och Röda bär
...Hjärtnoter av: Jasmine, Näckros och Kokos orchidé
...Basnoter av: Sandelträ, vanilj, mjuk mysk
Jag tycker personligen att detta låter som en supermysig doft! Ska be om en tester på den i butiken först så jag kan testa den och se ifall jag gillar och möjligtvis köper den. Isåfall kommer det att komma en rewiew på den lite längre fram. :)
-
Someday The Bodylotion, By Justin Bieber
"Someday" finns även som bodylotion. Den kostar 199kr för 200ml.
-
Jag har själv inte testat någon av dessa produkterna men om du har gjort det, kommentera gärna om vad du tyckte.
Bra och Dåligt
Parfymen:
+ Väldigt söt och tilltalande flaska
+ Doften verkar super mysterisk och god.
- Den är väldigt dyr för endast 30/50ml.
- Den kom ut i många andra länder före det att den kom ut i Sverige. Svenskarna vill väl också testa hans parfym när den fortfarande är ny och aktuell.
Body-Lotionen:
+ Fint dekorerad tub med Justins signaturfärg lila på sig.
+ Helt okej pris, kanske lite dyrt för att vara en bodylotion, men det är ju Justin's så... Som sagt, försäljarna tjänar på det.
Hej så länge och Godnatt!
kram!

H&M's Bodyspray

"H&M's BodySpray"
Detta var den första bodysprayen som jag någonsin har köpt, fick tips om den av en av mina favoritbloggare och sen såg jag den i en H&M affär.
Den kostar 29:50sek för 250ml och luktar supergott! Om jag skulle beskriva lukten så hade jag sagt att den luktar väldigt blommigt med en liten gnutta citrus. Asså måste bara säga att jag verkligen är jättedålig på att beskriva lukter så det bästa vore att få en kompis att köpa den så ni kan känna hur den luktar ;) hehe
Bra och Dåligt
+ Den luktar supergott!
+ Supersöt förfackning
+ Lättåtkomlig både på h&m's hemsida och i butik.
+ Lukten varar länge!
+ Väldigt billig
- Beroendeframkallande ;)

Tävla och vin "Ögonfrans serum för längre fransar"

"DHC Eyelash Tonic" från fairwithhair.se
Tävla "här"
-
Beskrivning av hemsidan
"DHC Eyelash Tonic" är ett innovativt serum som förstärker ögonfransarna och bidrar till friskare, naturligare fransar. Produkten visar otroliga resultat efter endast 4 veckors användning, med påstrykning en gång dagligen.
Notera att...
...jag aldrig har testat denna produkt, heller aldrig hört talas om den, men den verkar ju väldigt bra och om man kollar på revews på internet så får man ju veta mera. Jag skulle väldigt gärna testa den och hoppas verkligen att jag vinner. Och om jag gör det så kommer jag att göra en resension om den och berätta för er läsare ifall den verkligen funkade, vilket jag absolut tror att den gör.
-
Tummen upp till...
..."Elin" som i sammarbete med "fairwithhair" har anordnat denna tävlingen!

max factor colour elixir lipstick nr. 715,615 & 825

"Max Factor Colour Elixir Lipstick in the colours Ruby Tuesday,Star Dust Pink and Pink Brandy"
Detta är mina tre bästa läppstift någonsin! Jag har färgerna "Ruby Tuesday (nr.715)","Star Dust Pink (nr. 615)" och "Pink Brandy (nr. 825)".
-
Måste börja detta inlägg med att varna om färg-rutorna på den länkade sidan till kicks ovan. Färgen "Ping Brandy" ser inte alls ut som den färgen som dom visar på sidan. Den är mycket mer åt det korall-rosa-orangea hållet. Som på min swatch lite längre ned på denna sidan. Tycker ändån att denna är superfin och eftersom att jag köpte min in store så visste jag vilken färg det var jag köpte. ;)
-
Alla läppstiften i "Colour Elixir" serien är mjukörande läppstift och alla tre läppstiften som jag har är superpigmenterade, som ni ser på swatchen nedan. Tillsammans med min primer från Loréal så sitter dom som berget på läpparna. Dom innehåller aloevera, Shea och avocadosmör samt anioxidanter (vitt thé & vitamin E) som är bra för dina läppar och gör dom mjuka efter bara 7 dagar.
Läppstiften kostar 125sek styck men jag köpte två av mina för 115sek på "Lindex" eftersom det var rea just då.
-
-
Bra och Dåligt
+ Bra pigmenterade
+ Mjukgörande
+ Finns nästan överallt t.ex. Lindex, Kicks mm.
+ Super stylish guldig förpackning med en färgtest på toppen, så att man kan se vilken färg läppstiftet har.
+ Prisvärd
Kommer inte på något som är dåligt men en sak som kunde ha varit aningen bättre är att:
- Pigmenten kunde ha varit aningen starkare på färgen "Pink Brandy".
.Här kommer tre bilder på mig när jag bär de olika läppstiften.
Ruby Tuesday
Pink Brandy
Star Dust Pink

Loréal Professional, Smoothing Resurfacing Primer

"Loréal Professional, Smoothing Resurfacing Primer"
Detta är en helt underbar primer. Den gör allt som den säger att den ska göra, den gör huden både len och slät och fungerar utmärkt som primer. Sminket håller verkligen hela dagen.
Jag har testat denna Primern i ungefär en vecka nu och den har fungerat utmärkt! Det enda som jag har märkt är att när jag har kommit hem från skolan och kollar mig i spegeln så har jag fått fläckar på kinderna och runt smilegroparna, torra fläckar kan man säga. Det är inte torrt men det ser torrt ut, ungefär som att pudret har dragit ihop sig och flagnat lite från huden. Men nu har jag köpt en mjukgörande daycreme som jag ska testa i en vecka och sen lägga på Primern över det och se hur resultatet blir i slutet av dagen.
-
Bilden nedan visar hur Primern ser ut inuti burken. Den har en mousse konsistens och är svagt rosafärgad. Färgen visar sig inte när man väl applicerar Primern på huden, utan ger bara huden en supermjuk och glänsande finish, vilket jag tycker är bra för man köper inte en primer för att den ska ge färg, utan för att den ska vara som en bas för puder/foundation.

Bra och Dåligt
+ Det fungerar utmärkt som primer på både läppar och anskte.
+ Den get huden en superlen och uppfräshande yta.
+ Man behöver inte använda så mycket produkt för att den ska fungera! +++++
+ Super fin liten "jar" (burk) som man gärna har med sig i nessesären.
- Den är ganska dyr. 179sek för 15ml.
Bra och Dåligt
+ Det fungerar utmärkt som primer på både läppar och anskte.
+ Den get huden en superlen och uppfräshande yta.
+ Man behöver inte använda så mycket produkt för att den ska fungera! +++++
+ Super fin liten "jar" (burk) som man gärna har med sig i nessesären.
- Den är ganska dyr. 179sek för 15ml på kicks.
Allt som allt
Jag tycker detta är en fullt fungerande Primer. Den gör allt vad den säger att den ska göra och man behöver inte använda så mycket produkt för att den ska fungera som den ska. Priset bryr jag mig inte så mycket om eftersom den håller väldigt länge. + Att burken är helt sjukt söt!
Jag vill bara påpeka att..
.. Jag använder inte foundation, utan jag använder bara puder. Har aldrig använt foundation och tror inte att jag kommer att börja göra det heller. För när jag sminkar mig vill jag inte dölja hela min vanliga ansiktston och mina fräknar, jag vill bara ge mitt ansikte en jämnare färg. Och jag tror att jag skulle känna mig väldigt hårt sminkad ifall jag började använda foundation.
Har du en annan åsikt är det bara att kommentera, jag tål kritik ;)

Isadora eyeshadow

Isadora eyeshadow in the colour "Champagne"
Detta är min allra nyaste ögonskugga och denna köpte jag faktiskt på Ica i veckan. Den finns förståss lite överallt men fastnade för färgen direkt +att det är "Isadora", som är ett av mina favorit kosmetik märken!
-
-
Den kostade 89sek för en singel ögonskugga. Tyvärr så var det inte den färgen jag var ute efter, var ute efter en ögonskugga som är lite mer mot det rosa hållet. Det fanns en tester i affären och jag swatchade den på min hand men ljuset därinne måste ha varit väldigt dåligt för det var exact den färgen som jag var ute efter men när jag kom hem och öppnade ögonskuggan så var den lite mer åt det beiga hållet.
Den är en väldigt skimmrig ögonskugga, jag använder den som bas över hela ögonlocket, kommer nog att synas i någon av mina "dagens sminkning" inlägg.
Rekommenderar denna starkt om man är ute efter en skimmrig lite smått råsatonad ögonskugga, och även ifall man är ute efter en skimmrig bas.
Bra och Dåligt
+Det är väldigt billig, endast 89sek
+Fint skimmrig
+Väldigt snygg design på förfackningen! +++++
- kunde varit aningen bättre pigmenterad, just nu är den svagt pigmenterad och väldigt skimmrig.
Swatches
-

Nya örhängen från UrochPenn

Igår var jag på "UrOchPenn" här i Falkenberg. Där hittade jag två par nya örhängen. Dessa hamnade genast i min samling.
Ett par guldaktiga örhängen från märket "montini" med hängande kors på och svarta detaljer. Var ute fter just guldiga smycket eftersom jag har en guld klocka från Michael kors som jag inte har några matchande smycken till. Detta var inte riktigt det jag var ute efter men kommer använda dessa flitigt till vardags.
De kostade 59sek på UrOchPenn.
-
Köpte även ett par stenblåa örhängen, även dom från "montini". Dessa tyckte jag om direkt och kommer nog använda dessa lika mycket som de andra.
Även dessa konstade 59sek och är ifrån UrOchPenn.
-
Köpte även en hög hårsnoddar. Har en i håret just nu och dom sitter verkligen superdåligt! Så ett tips, köp aldrig hårsnoddar från UrOchPenn.. Såhär ser de ut iallafall (knöt ihop dom två och två så dom ser ut som rosetter nu, men dom är som vanliga tofsar)
-
Bilder på mig när jag bär örhängena kommer säkert att dyka upp på min vanliga blogg, den finner ni "här" men även bland mina länkar.

hudvårds produkter direkt från Apoteket.

I eftermiddags gick jag till stan med planen att köpa en fuktgivande ansiktskräm och fick tips om den här lilla godingen.
"Day Creme" från medstop.
Den sägs vara mjukgörande, skyddande och vårdande. En annan sak som jag tycker är väldigt bra är att den är helt oparfymerad. Den kostade  69sek för 50ml på aptoeket.
_
Har tyvärr inte fått chansen att testa den ännu men ska göra det imorgon på morgonen innan min primer och sminkning inför skoldagen. Ska testa den i ungefär en vecka och sen ska jag skriva en recension om den här på bloggen.
En annan hudvårdsprodukt som jag införskaffade var "Daily Moisturizing Body Lotion" från L300.
Det som fångade mig var den söta tuben/förpakningen. Den är knall rosa och har en väldigt attraktiv form, den är stor, lång och platt. Jag var egentligen inte ute efter en body lotion men jag var bara tvungen att köpa denna.
Den kostade 69sek för 200ml på apoteket. Om jag ska beskriva lukten så skulle jag nog säga att den luktar som vilken body lotion/kroppstvål som hellst. Inget speciellt.
Testade den lite på min hand för ungefär fem minuter sedan och jag känner hur den verkar och min hud blev supermjuk så vi får se om den gör vad den lovar.
Ska göra en recension på denna också efter några användningar.
_
Köpte även bommulspads, det var rea och mina är slut så jag köpte två för 25sek (vanligtvis 1st för 15sek) så det var ett fynd!
-
hej så länge :)

Välkommen till en ny del av min blogg!

Hej kära bloggläsare, detta är en ny del av min blogg där jag kommer att endast göra inlägg om smink och skönhet.

Hope you like it!

;)

-


RSS 2.0